ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την ΕΕ, ούτε οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τις εκλογές που διεξήχθησαν από τους αυτονομιστές σε τμήματα της ανατολικής Ουκρανίας το Σαββατοκύριακο. Ο Λευκός Οίκος εξέφρασε την ανησυχία του για την προσπάθεια της Μόσχας να νομιμοποιήσει τα εκλογικά αποτελέσματα.
“Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν τις παράνομες, αποκαλούμενες “εκλογές” που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή από του φιλορώσους αυτονομιστές σε τμήματα του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ” δήλωσε η Μπερναντέντ Μίαν εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου.
“Μας ανησυχεί η ρωσική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σήμερα που επιδιώκει να νομιμοποιήσει αυτές τις εικονικές εκλογές”,συμπλήρωσε η Μίαν προειδοποιώντας τη Ρωσία με επέκταση των οικονομικών κυρώσεων εάν η Μόσχα συνεχίζει να αγνοεί τις υποχρεώσεις που προέκυψαν από τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, η οποία υπογράφηκε το Σεπτέμβριο στο Μινσκ της Λευκορωσίας.























































