ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Πλήγμα σε Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ.
Νίκος Δένδιας για τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα»: Ψυχική και πνευματική ανισορροπία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την ΕΕ, ούτε οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τις εκλογές που διεξήχθησαν από τους αυτονομιστές σε τμήματα της ανατολικής Ουκρανίας το Σαββατοκύριακο. Ο Λευκός Οίκος εξέφρασε την ανησυχία του για την προσπάθεια της Μόσχας να νομιμοποιήσει τα εκλογικά αποτελέσματα.
“Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν τις παράνομες, αποκαλούμενες “εκλογές” που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή από του φιλορώσους αυτονομιστές σε τμήματα του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ” δήλωσε η Μπερναντέντ Μίαν εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου.
“Μας ανησυχεί η ρωσική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σήμερα που επιδιώκει να νομιμοποιήσει αυτές τις εικονικές εκλογές”,συμπλήρωσε η Μίαν προειδοποιώντας τη Ρωσία με επέκταση των οικονομικών κυρώσεων εάν η Μόσχα συνεχίζει να αγνοεί τις υποχρεώσεις που προέκυψαν από τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, η οποία υπογράφηκε το Σεπτέμβριο στο Μινσκ της Λευκορωσίας.























































