Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανία και Σερβία είναι δύο χώρες με ένα σκοπό

Αλβανία και Σερβία είναι δύο χώρες με ένα σκοπό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Σερβία,

Ο επικεφαλής της αλβανικής διπλωματίας, μιλώντας για τις σχέσεις ανάμεσα στην Αλβανία και τη Σερβία, σημείωσε ότι οι δύο πλευρές θα πρέπει να συνεργαστούν πάνω σε συγκεκριμένα έργα.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Μπουσάτι, η Αλβανία και η Σερβία είναι δύο χώρες με έναν κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), αλλά έχουν επίσης και διαφορές.

Η αλβανική πλευρά είναι αποφασισμένη να διεξαχθεί η επίσκεψη της επόμενης εβδομάδας στο Βελιγράδι, δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο BBC ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα επρόκειτο να επισκεφθεί τη Σερβία στις 22 Οκτωβρίου, αλλά λόγω των επεισοδίων στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων Σερβίας και Αλβανίας, στις 14 Οκτωβρίου, στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του EURO 2016, η επίσκεψη αναβλήθηκε για τις 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr