ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο δημοφιλής ράπερ «Ισορροπιστής» μιλάει για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και αποκαλύπτει πώς διάλεξε το ψευδώνυμό του.
Πώς συνδυάζεται η λαϊκή αγορά με τη ραπ μουσική και ο Ολυμπιακός με τον Snoop Dogg;
Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνει στο ΟΠΑΠ Game Time o «Ισορροπιστής» ενώ αποκαλύπτει και μια συγκινητική ιστορία, από την παιδική του ηλικία, που στάθηκε αφορμή για το ψευδώνυμο του.

Ο Νίκος Παυλίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του γνωστού ράπερ, σχολιάζει το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην «Τούμπα» (20:30).

Μιλάει ακόμα για τους αγώνες της Super League, ΑΕΚ-ΟΦΗ (16.00) και Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (19.30) που θα διεξαχθούν την Κυριακή, τις αναμετρήσεις της La Liga, Λας Πάλμας-Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο, 17.15) και Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ (Σάββατο, 19.30) και το ματς της Serie A, Φιορεντίνα-Ίντερ (Κυριακή, 21.45).























































