ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Κίνημα Αλλαγής, Νοσοκομεία, ΠΑΣΟΚ, Υπουργείο Υγείας,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια «κυβερνητική επιχείρηση απαξίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας» αναφέρεται με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας Άδώνιδος Γεωργιάδη για τη λειτουργία των απογευματικών χειρουργείων και τους όρους που αυτή θα πραγματοποιηθεί.
Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση «για ιδιωτικοποίηση της υγείας από το παράθυρο» και αναρωτιέται για μια σειρά ζητημάτων που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των απογευματινών ιατρείων με την έλλειψη αναισθησιολόγων στην πρώτη γραμμή.
«Η κυβερνητική επιχείρηση απαξίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η ιδιωτικοποίηση της υγείας … από το παράθυρο συνεχίζεται», σχολίασε το Γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ απαντώντας στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «σε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας, που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αδυνατεί να εφημερεύσει λόγω των μεγάλων ελλείψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και οι λίστες της ντροπής για ένα χειρουργείο μετρούν χιλιάδες ασθενείς, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει απογευματινά χειρουργεία χωρίς όμως να προχωρά στην κάλυψη των κενών».
«Ποιοι θα στελεχώσουν τα απογευματινά χειρουργεία; Πώς θα παραμείνει αμείωτος ο αριθμός των πρωινών χειρουργείων, όταν δεν επαρκούν κρίσιμες ειδικότητες όπως αυτή των αναισθησιολόγων ή άλλου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού;».
























































