ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για IST College,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το IST College, σε μία ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση, βραβεύει την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 τις 3 καλύτερες ιδέες του διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας “Crazy Business Ideas” που διοργάνωσε το Κολλέγιο για 4η συνεχή χρονιά με στόχο να παροτρύνει νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη.
O διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.























































