ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυκλοφορούσαν με μπλουζάκια “ISIS – Πακιστάν” και συνελήφθησαν

Κυκλοφορούσαν με μπλουζάκια “ISIS – Πακιστάν” και συνελήφθησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αστυνομία στην πόλη Ντανμπάντ (Dhanbad) της Ινδίας συνέλαβε δύο ξαδέλφια την Τετάρτη και τα ανέκρινε επειδή φορούσαν μπλούζες που έγραφαν “ISIS Πακιστάν” και παρανόμως διαφήμιζαν την τρομοκρατική οργάνωση κατά τη διάρκεια της τελετουργικής πομπής του Μουχαράμ, μιας μουσουλμανικής γιορτής.

Ο Σακίρ Ρασίντ (Shakir Rashid), 20 χρονών, και ο Μοχάμαντ Τζαβέντ Ρασίντ (Mohammad Javed Rashid), 22 χρονών, εμφανίστηκαν στην πομπή με τα μπλουζάκια την Τρίτη, ωστόσο, τα μπλεξίματά τους με τις Αρχές ξεκίνησαν την Τετάρτη όταν μια τοπική εφημερίδα δημοσίευσε τη φωτογραφία που φόραγαν τα μπλουζάκια.

Η αστυνομία αμέσως τους εντόπισε και τους προσήγαγε. Τα αγόρια, όπως προέκυψε από τις έρευνες, δεν έχουν διασυνδέσεις με τρομοκράτες και ισχυρίστηκαν ότι “έπαιζαν” τους τρομοκράτες κατά τη διάρκεια της πομπής.

Ωστόσο, άλλες αστυνομικές πηγές είπαν ότι τα ξαδέλφια παραδέχτηκαν ότι εμπνέονται από το Ισλαμικό Κράτος και ότι ήθελαν να ενταχθούν αλλά δεν το κατάφεραν διότι δεν μπόρεσαν να βρουν σύνδεσμο.

Η αστυνομία επίσης συνέλαβε και τον Σαντζάι Σαο (Sanjay Saw), 24 ετών, τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που τύπωσε τα μπλουζάκια.

Η αστυνομία συνεχίζει τις ανακρίσεις γιατί θεωρεί ότι όλα αυτά με τα μπλουζάκια της ISIS δεν είναι αστεία, υποπτεύεται ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Προειδοποιήσεις του ισραηλινού στρατού για ανασύνταξη της Χαμάς – Φρένο από την Ουάσιγκτον σε νέα επιχείρηση

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr