ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία - Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο αποικίες κρατούμενων κλείνουν στην περιοχή Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας. Σχεδόν όλοι οι κρατούμενοι στάλθηκαν στο μέτωπο. Αυτό δήλωσε ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Κρασνογιάρσκ Κράι, Μαρκ Ντενίσοφ.
Δύο σωφρονιστικά ιδρύματα που αποτελούν μέρος της δομής της Κεντρικής Διεύθυνσης της Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα κλείσουν στο εγγύς μέλλον, αναφέρει ο Ντενίσοφ.
Νωρίτερα, παρουσίασε στους βουλευτές έκθεση για το έργο που επιτελέστηκε για το 2023 και σημείωσε ότι ο αριθμός των καταγγελιών για το έργο των σωφρονιστικών ιδρυμάτων στην περιοχή μειώθηκε ακριβώς κατά ένα τέταρτο, σε σύγκριση με το 2022.
Ο Ντενίσοφ είπε επίσης ότι η μείωση του αριθμού των καταδίκων στη Ρωσική Ομοσπονδία συνδέεται με τη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία.
«Για να το θέσω απλά, οι κρατούμενοι στέλνονται στον πόλεμο».
Ωστόσο, ο αξιωματούχος είπε ότι αυτές οι αποικίες κρατούμενων πιθανότατα θα ξανανοίξουν με την πάροδο του χρόνου.
Πρόσθεσε ότι «αργά ή γρήγορα ο πόλεμος θα τελειώσει και όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα, γιατί η κοινωνική δομή της κοινωνίας δεν έχει αλλάξει».























































