ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κατάσταση στο πεδίο της μάχης στην ανατολική Ουκρανία έχει επιδεινωθεί με τα στρατεύματα του Κιέβου να έχουν οπισθοχωρήσει σε νέες θέσεις σε τουλάχιστον τρία σημεία κατά μήκος του μετώπου.
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το χωριό Νοβομπακχμούτιβκα στην περιφέρεια Ντονέτσκ της Ουκρανίας, κοντά στο Οσερέτινε, που έχει γίνει επίκεντρο των μαχών τις τελευταίες μέρες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Οι ρωσικές δυνάμεις απώθησαν μια σειρά από ουκρανικές αντεπιθέσεις κοντά στο Τσάσιβ Γιαρ, ανακοίνωσε το υπουργείο.
Πρόκειται για ένα ακόμη κομβικό σημείο στην περιφέρεια αυτή όπου οι δύο πλευρές έχουν επανειλημμένως συγκρουστεί.
Η κατάσταση στο πεδίο της μάχης στην ανατολική Ουκρανία έχει επιδεινωθεί με τα στρατεύματα του Κιέβου να έχουν οπισθοχωρήσει σε νέες θέσεις σε τουλάχιστον τρία σημεία κατά μήκος του μετώπου, όπως είπε σήμερα ο αρχηγός του ουκρανικού στρατού.
Ο Ολεξάντρ Σίρσκι έγραψε στο Telegram ότι τα στρατεύματά του έλαβαν νέες θέσεις δυτικά των χωριών Μπερντίτσι, Σεμένιβκα και Νοβομιχαΐλιβκα προκειμένου να εξοικονομήσουν δυνάμεις.























































