ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στρατός του Λιβάνου την Παρασκευή δεν επέτρεψε σε 11 τραυματισμένους Σύρους να εισέλθουν στο Λίβανο από το νότιο συνοριακό πέρασμα του όρους Ερμών, όπου αναφέρθηκαν σκληρές μάχες μεταξύ του στρατού της Συρίας και αντικαθεστωτικών.
Σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο του Λιβάνου, “συριακά στοιχεία προσπάθησαν να μεταφέρουν 11 Σύρους τραυματίες μέσω του χωριού Σεμπά, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα Λιβάνου και Συρίας, μέσω του όρους Ερμών, αλλά οι στρατιώτες του Λιβάνου τους εμπόδισαν”.
Δεν αναφέρεται εάν οι τραυματίες είναι πολίτες ή ένοπλοι κάποιας οργάνωσης. Ωστόσο, οι Αρχές του Λιβάνου έχουν αποφασίσει να μην επιτρέπουν πλέον σε Σύρους να εισέρχονται στη χώρα παράνομα, μιας και στους προσφυγικούς καταυλισμούς υπάρχουν πυρήνες εξτρεμιστών που πλέον απειλούν ευθέως την ειρήνη μέσα στο Λίβανο.























































