ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας.
Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό, για να δώσει τυπικά μία απολογία.
Η κυρία Πολυζωγοπούλου δεν προβλεπόταν να κρατηθεί, καθώς και η ίδια είναι δικηγόρος, αλλά και γιατί πρόκειται για πλημμέλημα.
Επίσης, δόθηκε σχετική εντολή από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κ. Τριανταφύλλου, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, να αποχωρήσει από το ΑΤ.
Έτσι, όπως ορίζει η διαδικασία, η μήνυση που υπέβαλε ο κ. Λύτρας, θα δικαστεί σε μια τακτική δικάσιμο.























































