ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζάκυνθος, Κυκλάδες, Μαφία, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μύκονος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συλλήψεις μελών της μαφίας της Μυκόνου προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στον απόηχο της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό.
«Υπάρχουν μέλη εγκληματικών ομάδων που συμμετέχουν σε πολλές εγκληματικές δραστηριότητες και στη Μύκονο.
»Το τελευταίο περιστατικό αποτελεί την “κορυφή του παγόβουνου” και την αφορμή για μια σειρά διερευνητικών διαδικασιών», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ειδικότερα για τη Μύκονο, είπε ότι «υπάρχουν μπράβοι, υπάρχουν απειλές, εκβιασμοί, δολοφονίες, όλα αυτά έχουν μπει σε δύο δικογραφίες και να είστε βέβαιοι ότι έχει ξεκινήσει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια προκειμένου σύντομα να οδηγηθούμε σε εντοπισμό ποινικών πράξεων, συλλήψεις και προσαγωγές στη Δικαιοσύνη».
«Όλα αυτά που συμβαίνουν στη Μύκονο και άλλα νησιά, όπως η Ζάκυνθος, δημιουργούν τεράστια προβλήματα όχι στους κατοίκους, αλλά και στους τουρίστες και τους υγιείς επιχειρηματίες» σημείωσε ο υπουργός.
Υπενθυμίζεται ότι έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου», στη σκιά της δολοφονίας του τοπογραφου στο Ψυχικό, ζήτησε την Τετάρτη 10/7, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.
Όπως ανέφερε -μεταξύ άλλων- η κ. Άδειλινη «η εγκληματική δραστηριότητα δεν περιορίζεται στο νησί της Μυκόνου, αλλά φαίνεται ότι επεκτείνεται και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, ακόμα δε και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη».























































