ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ευρωβουλευτή και πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό τους, Νότη Μαριά.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Νότης Μαριάς έκανε λόγο για «μνημονιακή διολίσθηση» των ΑΝΕΛ και τόνισε πως θα διακόψει τη συνεργασία του με την παράταξη εάν στο επικείμενο συνέδριο «επικυρωθεί» η παραβίαση της προγραμματικής συμφωνίας που έχει κάνει με το κόμμα.
Χαρακτήρισε μάλιστα «τραγικό λάθος» την απόφαση του κόμματος να υπερψηφίσει τη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς, όπως είπε, το νομοθέτημα περιείχε και τη επέκταση της έκτακτης εισφοράς, που ήταν στην ουσία μνημονιακή δέσμευση.
Υπογράμμισε δε πως ο ίδιος εξελέγη στη βουλευτική του έδρα ως εκπρόσωπος αντιμνημονιακών πολιτών κι όχι ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Συμπλήρωσε επίσης πως ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είχε διαφωνίες με ορισμένες θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δεν δίστασε να ψηφίσει αρκετές φορές αντίθετα με την κομματική γραμμή.
























































