ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Δυνάμεις της Ρωσίας εντείνουν την πίεση στο ανατολικό μέτωπο» λένε οι Ουκρανοί

«Δυνάμεις της Ρωσίας εντείνουν την πίεση στο ανατολικό μέτωπο» λένε οι Ουκρανοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ουκρανία, Ρωσία,

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανέφεραν ότι μονάδες της αντιμετώπισαν δεκάδες επιθέσεις στρατευμάτων της Ρωσίας τη Δευτέρα 19/8 γύρω από τις κοινότητες Τόρετσκ και Πόκροβσκ, στην ανατολική πλευρά της χώρας του Ζελένσκι, όπου ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να σημειώνει εδαφικά κέρδη, παρά την ουκρανική επιχείρηση στην Κουρσκ.

Σε ανακοίνωσή του, το ουκρανικό γενικό επιτελείο επεσήμανε πως ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν 21 φορές στην περιοχή της Τόρετσκ, προσθέτοντας πως οι εχθροπραξίες συνεχίζονταν αφού έπεσε η νύχτα.

Έκανε επίσης λόγο για 63 εμπλοκές τη Δευτέρα γύρω από την Πόκροβσκ, σημαντικό κόμβο από πλευράς επιμελητείας.

Το μέτωπο της Πόκροβσκ είναι αυτό όπου καταγράφονται οι πιο εντατικές μάχες στην ανατολική Ουκρανία το τελευταίο διάστημα, καταγράφτηκε ρεκόρ εμπλοκών μέσα σε μια εβδομάδα -πιο συγκεκριμένα την περασμένη- πάντα σύμφωνα με το επιτελείο στο Κίεβο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Το Ισραήλ τρόμαξε τόσο πολύ τον Πούτιν, που η Ρωσία απενεργοποίησε το δικό της δίκτυο παρακολούθησης

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα

«Πόρτα» Πούτιν σε Ζελένσκι: «Όχι» σε συνάντηση – Πρώτα να καταλήξουμε σε μια λύση

Ο Ζελένσκι απάντησε στον Πούτιν και του προτείνει συνάντηση για το τέλος του πολέμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr