ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντμίτρι Πεσκόφ, Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κρεμλίνο εκτίμησε σήμερα ότι η σύνδεση του δράστη της φερόμενης απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με την Ουκρανία αποδεικνύει ότι «το παιχνίδι με τη φωτιά» έχει συνέπειες.
«Φυσικά και παρακολουθούμε τις πληροφορίες που έρχονται από τις ΗΠΑ, βλέπουμε σε ποιο βαθμό η κατάσταση εκεί είναι τεταμένη (…), η πολιτική μάχη εντείνεται και χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι», σημείωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.
«Δεν είμαστε εμείς που πρέπει να σκεφτούμε, οι αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών πρέπει να σκεφθούν.
»Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι με τη φωτιά έχει συνέπειες», τόνισε.
Τα σχόλια του Πεσκόφ ήταν μια ξεκάθαρη αναφορά στη στήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.
Το CNN, το Fox News και οι New York Times -επικαλούμενα μη κατονομαζόμενα μέλη των υπηρεσιών επιβολής της τάξης- μετέδωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης εναντίον του Τραμπ είναι ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ, 58 ετών, με καταγωγή από τη Χαβάη.
Τρεις λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα του Ρουθ δείχνουν ότι στήριζε ένθερμα την Ουκρανία στον πόλεμό της κατά της Ρωσίας.
Οι New York Times επεσήμαναν ότι πήραν συνέντευξη από τον Ρουθ το 2023 για ένα άρθρο που αφορούσε τους Αμερικανούς που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν το Κίεβο.
Ο Ρουθ είχε επισημάνει σε αυτή τη συνέντευξη ότι πήγε στην Ουκρανία το 2022 και πέρασε αρκετούς μήνες εκεί, όπως και ότι προσπάθησε να στρατολογήσει Αφγανούς στρατιώτες που έφυγαν για να γλιτώσουν από τους Ταλιμπάν να πολεμήσουν στην Ουκρανία.























































