ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς τρένα και προαστιακό την Πέμπτη 26/9

Χωρίς τρένα και προαστιακό την Πέμπτη 26/9
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νόμιμη κρίθηκε από την Δικαιοσύνη η 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν για την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου τα σωματεία ΣΕΠ και ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα σωματεία «μαζί με τους νομικούς μας παραστάτες, με μεθοδικότητα, χωρίς υπερβολές και χωρίς “επαναστατική γυμναστική” λέγοντας την αλήθεια, πείσαμε την Δικαιοσύνη για το δίκαιο των αιτημάτων μας, επισφραγίζοντας το συνταγματικό μας δικαίωμα να απεργήσουμε νόμιμα.

»Η διοίκηση της Hellenic Train, έπειτα από αυτή την απόφαση, οφείλει-υποχρεούται να βάλει επιτέλους το χέρι βαθιά στην τσέπη και να εξασφαλίσει αφενός στους επιβάτες, ασφαλή, ποιοτική και γρήγορη μεταφορά και αφετέρου να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις προσωπικού, να εξασφαλίσει ποιοτική και ασφαλή εργασία και φυσικά να δρομολογήσει σύγχρονο νέο Τροχαίο υλικό».

Τέλος αναφέρουν πως μετά τη νόμιμη 24ωρη απεργία της Πέμπτης 26/9 θα ζητήσουν συνάντηση με την διοίκηση και σαφές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της απόφασης της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βρετανία: Σύγκρουση τρένων με τραυματίες κοντά στο Μπέντφορντ, στα βόρεια του Λονδίνου

Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ

Βέλγιο: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο – Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά (βίντεο)

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο στις 13 Μαΐου

Τουρκία, Συρία και Ιορδανία αποκαλύπτουν σιδηροδρομικό διάδρομο Κόλπου-Ευρώπης – «Αναβίωση» του «Οθωμανικού Εξπρές»-Σιδηροδρομικής Γραμμής της Χετζάζης; Απειλή για τον IMEC

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr