ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νόμιμη κρίθηκε από την Δικαιοσύνη η 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν για την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου τα σωματεία ΣΕΠ και ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα σωματεία «μαζί με τους νομικούς μας παραστάτες, με μεθοδικότητα, χωρίς υπερβολές και χωρίς “επαναστατική γυμναστική” λέγοντας την αλήθεια, πείσαμε την Δικαιοσύνη για το δίκαιο των αιτημάτων μας, επισφραγίζοντας το συνταγματικό μας δικαίωμα να απεργήσουμε νόμιμα.
»Η διοίκηση της Hellenic Train, έπειτα από αυτή την απόφαση, οφείλει-υποχρεούται να βάλει επιτέλους το χέρι βαθιά στην τσέπη και να εξασφαλίσει αφενός στους επιβάτες, ασφαλή, ποιοτική και γρήγορη μεταφορά και αφετέρου να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις προσωπικού, να εξασφαλίσει ποιοτική και ασφαλή εργασία και φυσικά να δρομολογήσει σύγχρονο νέο Τροχαίο υλικό».
Τέλος αναφέρουν πως μετά τη νόμιμη 24ωρη απεργία της Πέμπτης 26/9 θα ζητήσουν συνάντηση με την διοίκηση και σαφές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της απόφασης της Δικαιοσύνης.























































