ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άλλες εξήντα πέντε γυναίκες δήλωσαν στο BBC ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods, Μοχάμεντ Αλ-Φαγέντ (Mohamed Al Fayed).
Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ από το BBC «Al Fayed: Predator at Harrods», στο οποίο πέντε γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι κακοποιήθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο πρώην ιδιοκτήτη των Harrods, πολλές γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική επίθεση και βιασμό.
Σύμφωνα με το BBC, 37 από τις 65 καταγγελίες που δέχτηκε από νέες γυναίκες, δούλευαν στο πολυκατάστημα.
Ενώ μία γυναίκα δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση στο Ντουμπάι το 1977 και είναι η πρώτη επίθεση κακοποίησης μέχρι στιγμής.























































