ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κομήτης Tchouri,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η πρώτη προσγείωση του ειδικού ρομπότ Philae από το σκάφος Rosetta στον κομήτη Tchouri.
Η προσεδάφιση είναι ένα εντυπωσιακά δύσκολο εγχείρημα, δεδομένου ότι ο κομήτης είναι ένας «κινούμενος στόχος», που κινείται στο διάστημα με ταχύτητα 55.000 χιλιομέτρων ανά ώρα.
Ο βαθμός δυσκολίας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος από το γεγονός ότι το Philae δεν θα είναι τηλεκατευθυνόμενο όταν θα απελευθερωθεί από το Rosetta.
Οι υπεύθυνοι για την αποστολή του διαστημικού σκάφους Rosetta, που ταξιδεύει στο διάστημα εδώ και δέκα χρόνια, έδωσαν την Τετάρτη το τελικό πράσινο φως για τη ρίψη.























































