Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θερμή χειραψία Ανδρουλάκη-Μητσοτάκη μετά το «να ξεκαβαλήσετε από το καλάμι»

Θερμή χειραψία Ανδρουλάκη-Μητσοτάκη μετά το «να ξεκαβαλήσετε από το καλάμι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Να ξεκαβαλήσετε το καλάμι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την Τετάρτη 23/10 στη Βουλή απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφερόμενος στο περιστατικό κατά το οποίο αποχώρησε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη 23/10 αποχωρώντας από την Βουλή είχε «καρφώσει» τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ότι «χαριεντίζεται» με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο Μεσσήνιος πολιτικός είχε ανταλλάξει εγκάρδια χειραψία με τον Νίκο Παππά σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Μία ημέρα μετά τα βαριά «καρφιά» για «χαριεντίσματα» του Αντώνη Σαμαρά, «αντίπαλον δέος» του πρωθυπουργού τον τελευταίο καιρό, με τον Νίκο Παππά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι ξέχασε την επίθεση του Νίκου Ανδρουλάκη στη Βουλή -που όπως προαναφέρθηκε τον κάλεσε να «ξεκαβαλήσει το καλάμι»- και αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με τα χαμόγελα να μην λείπουν, κατά την εκδήλωση της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...