Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Ζελένσκι για την «άδεια» των ΗΠΑ να πλήξει βαθιά ρωσικό έδαφος

Τι απαντά ο Ζελένσκι για την «άδεια» των ΗΠΑ να πλήξει βαθιά ρωσικό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Κυριακή 17/11 το βράδυ ότι «οι πύραυλοι μιλούν από μόνοι τους» και «τέτοιου είδους πράγματα δεν ανακοινώνονται», μετά τα δημοσιεύματα ότι η Ουάσιγκτον έδωσε την άδεια στο Κίεβο να εξαπολύει επιδρομές βαθύτερα στη Ρωσία με πυραύλους αμερικανικής κατασκευής.

Η Ουάσιγκτον έδωσε το πράσινο φως στο Κίεβο να βομβαρδίζει ρωσικά εδάφη με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που έχει προμηθευτεί ο ουκρανικός στρατός από τις ΗΠΑ, δήλωσαν την Κυριακή 17/11 δύο αξιωματούχοι και μια πηγή, σε μια μεγαλύτερη στροφή της αμερικανικής πολιτικής στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ ισόβιος πρόεδρος στο «Συμβούλιο Ειρήνης» – Διεθνές όργανο αντί του ΟΗΕ; – Γαλλία και Γερμανία είπαν «όχι» – Η Ελλάδα κλίνει στο «όχι»

Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων

Οι αμερικανικές δυνάμεις ξεκινούν επιχείρηση στη Συρία για τη μεταφορά κρατουμένων του ISIS στο Ιράκ

Τραμπ: Θα βοηθήσω για ειρήνη στην Ουκρανία και το μόνο που ζητώ είναι ένα «κομμάτι πάγου» (Γροιλανδία)

Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr