ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Ιώβ Γκάλαντ, Λίντσεϊ Γκράχαμ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποφάσισε να ενημερώσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ότι το Ισραήλ πρόκειται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης για έκδοση εντάλματος σύλληψης του ιδίου καθώς και του πρώην υπουργού Άμυνας Ιώβ Γκάλαντ.
Την είδηση μεταδίδει ο ιστότοπος Axios, επικαλούμενος μη κατονομαζόμενο Ισραηλινό αξιωματούχο.
Το ΔΠΔ, στο οποίο το Ισραήλ δεν είναι μέλος και δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του στη χώρα, εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου, του Γκάλαντ και του επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της παλαιστινιακής Χαμάς Μοχάμεντ Ντέιφ για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Ο Νετανιάχου τόνισε την Τετάρτη 27/11 ότι ο Αμερικανός Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, στενός σύμμαχος του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον ενημέρωσε για μέτρα που προωθεί στο αμερικανικό Κογκρέσο κατά του ΔΠΔ και συνεργαζόμενων χωρών.























































