Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συρία: Τη σημαία της Παλαιστίνης κρέμασαν οι νεο-οθωμανοί φιλότουρκοι τζιχαντιστές στην ακρόπολη του Χαλεπιού

Συρία: Τη σημαία της Παλαιστίνης κρέμασαν οι νεο-οθωμανοί φιλότουρκοι τζιχαντιστές στην ακρόπολη του Χαλεπιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί τζιχαντιστές «κρέμασαν» την παλαιστινιακή σημαία στην πύλη της ακρόπολης του Χαλεπιού, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Συρίας, η οποία το Σάββατο 30/11 το βράδυ καταλήφθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της από τους τζιχαντιστές.

Την Τετάρτη 27/11 η τζιχαντιστική και χαρακτηρισμένη «τρομοκρατική« οργάνωση Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ, πρώην Μέτωπο Αλ Νούσρα – συριακή Αλ Κάιντα, εξαπέλυσε από την Περιφέρεια (Κυβερνείο) της Ιντλίμπ επίθεση ενάντια στον συριακό στρατό και κινήθηκε προς το Χαλέπι για να το κατακτήσει, όπως κι έγινε.

Σύμμαχος της Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ είναι ο συροΤουρκμένικος συνασπισμός γνωστός ως Συριακός Εθνικός Στρατός, μία εθνοϊσλαμιστική νεο-οθωμανική παραστρατιωική συμμαχία μισθοφόρων που μισθοδοτούνται και διοικούνται από την Τουρκία.

Όλοι οι παραπάνω τζιχαντιστές μάχονται για τη Μεγάλη Τουρκία ή ΝεοΟθωμανική Αυτοκρατορία, υλοποιώντας με θρησκευτική ευλάβεια τον τουρκικό Όρκο του Έθνους [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ].

Η ανάρτηση της παλαιστινιακής σημαίας στα τείχη της ακρόπολης του Χαλεπιού δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τους συμμάχους των τζιχαντιστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη

Επικεφαλής Βόρειας Διοίκησης IDF: 750 μέλη της Χεζμπολάχ νεκρά στις νέες συγκρούσεις

Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό

Συρία: Συμφωνία με τα ΗΑΕ για την αναζωογόνηση του Εργοστασίου Τσιμέντου της Ταρτούς

Συρία: Ο νέος απεσταλμένος του Βατικανού προκρίνει τον διάλογο και την παραμονή των χριστιανών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr