ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Ο Τραμπ εξαγγέλλει σαρωτικές οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν και προειδοποιεί όσους στηρίζουν την Τεχεράνη
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώτα θέμα σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά Μέσα της Ευρώπης, αλλά και των ΗΠΑ, είναι αυτή την ώρα οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία με την πτώση της κυβέρνησης Μπαρνιέ.
Σε εκτενή ρεπορτάζ, liveblog και αναλύσεις επισημαίνεται πως η κυβέρνηση Μπαρνιέ αποδείχθηκε η πιο βραχύβια στην ιστορία της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι είναι η πρώτη που πέφτει με πρόταση μομφής από το 1962 και την κυβέρνηση Πομπιντού.
Έμφαση δίνεται επίσης στην «ανίερη» συμμαχία αριστεράς και ακροδεξιάς, αλλά και στα οξύτατα δημοσιονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
Πολιτική παράλυση «βλέπει» στη Γαλλία η Wall Street Journal μετά την πτώση της κυβέρνησης Μπαρνιέ.
Στο γεγονός ότι ένωσαν τις δυνάμεις τους αριστερά και ακροδεξιά κόμματα για να ρίξουν την κυβέρνηση εστιάζει το BBC.
Η Γαλλία ωθείται σε βαθιά αβεβαιότητα σχολιάζει το CNN.
Η γαλλική κυβέρνηση έπεσε υπό το βάρος ενός προϋπολογισμού που επεδίωκε να μειώσει το έλλειμμα, μεταδίδουν οι Financial Times.
«Η πιο βραχύβια κυβέρνηση της 5ης Δημοκρατίας», σχολιάζει η Deutsche Welle.























































