ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Βιολογικά Όπλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κένυα, Ναρκωτικά, Ουκρανία, Ρωσία, Χημικά Όπλα,

















































Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ρωσικές Δυνάμεις Άμυνας κατά των Πυρηνικών, Χημικών και Βιολογικών Όπλων, μέσω του Ανώτατου Αξιωματούχου, Στρατηγού Αλεξέι Ρτιστσέφ, υποστήριξαν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγουν πλέον βιοχημικές έρευνες στην Αφρική, μετά την Ουκρανία και τη Νοτιοανατολική Ασία.
Ο Αλεξέι Ρτιστσέφ δήλωσε: «Η Ρωσία συνεχίζει να κάνει δηλώσεις σχετικά με τις στρατιωτικές και βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία και σε άλλα μέρη του κόσμου.
»Έχουμε προηγουμένως παράσχει πληροφορίες για δραστηριότητες στην Ουκρανία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
»Τώρα, η Αφρική εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο σε ένα κέντρο.
»Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών βλέπει την Αφρική ως έναν κόμβο φυσικών και λοιμωδών ιών.
»Η Αφρική χρησιμοποιείται για τον βιολογικό πόλεμο.
»Στην Κένυα, 10 ειδικοί που συνδέονται με το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. διεξάγουν έρευνες.
»Επίσης, η Αφρική εξετάζεται ως κέντρο δοκιμών φαρμάκων».
Ο Αλεξέι πρόσθεσε: «Με την έγκριση του καθεστώτος της Αιγύπτου, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει ένα επικίνδυνο αποθετήριο στο Κάιρο, το οποίο προκαλεί επικίνδυνες λοιμώδεις ασθένειες, όπως ο κίτρινος πυρετός και η ευλογιά των πιθήκων».






















































