ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών»
Καραχάλιος για Καρυστιανού: Η «Γερόντισσα από τη Συρία» όριζε τις κινήσεις της 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά τα αυστηρά αντιτρομοκρατικά μέτρα που έχει λάβει η Αυστραλία, ομάδα Αυστραλών τζιχαντιστών κατόρθωσε να αναχωρήσει από την Αυστραλία για να πολεμήσει με τις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους, στη Συρία και το Ιράκ. Αυτό ομολόγησε ο υποδιευθυντής της Αυστραλιανής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, Νιλ Γκάχαν, καταθέτοντας σε κοινοβουλευτική επιτροπή. Η αποκάλυψή του προκάλεσε αίσθηση, δεδομένου ότι το Σαβββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο Μπρίσμπεϊν η σύνοδος των ηγετών της ομάδας G20.
“Από τη στιγμή που έφυγαν από τη χώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα” είπε κ. Γκάχαν ο οποίος πρόσθεσε ότι τους τελευταίους μήνες έχουν ελεγχθεί 16.000 “ύποπτοι ταξιδιώτες».
“Κάποιοι μας ξέφυγαν γιατί δεν ήταν στα ραντάρ μας” είπε ο κ. Γκάχαν. Εκτιμάται ότι στη Συρία και το Ιράκ μάχονται αρκετές δεκάδες Αυστραλοί τζιχαντιστές που φθάνουν εκεί μέσω Τουρκίας. Για τον λόγο αυτό η Αυστραλία, σε συνεννόηση με την ‘Αγκυρα, αναμένεται να τοποθετήσει ειδικούς πράκτορες στην Τουρκία.























































