ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Σκόπια, Τζεν Ψάκη,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις συνομιλίες, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, για το “θέμα του ονόματος” της ΠΓΔΜ, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε ο κ. Νίμιτς με τους αντιπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, την Τετάρτη, στην έδρα του ΟΗΕ.
“Η επίλυση αυτής της μακρόχρονης διαφωνίας είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε, όσο το δυνατόν συντομότερα” ανέφερε η κ. Ψάκι, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι ηγέτες των δύο χωρών “θα βρουν μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στη διαφωνία του ονόματος το συντομότερο δυνατό, προς το συμφέρον της Ευρω-Ατλαντικής ενσωμάτωσης, της οικονομικής ευημερίας, της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή”.
Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τόνισε ότι “οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, οπότε ο ρόλος μας είναι σίγουρα υποστηρικτικός και ενθαρρύνουμε για μια λύση”.























































