ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παύλος Πολάκης κρίθηκε αθώος για την υπόθεση που αφορούσε την υποτιθέμενη ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε:
«Αθώος! Όλα εδώ πληρώνονται! Τα είπα όσο πιο χύμα γινόταν!», εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στον δικηγόρο του, Γιάννη Απατσίδη.
Ο κ. Απατσίδης σχολίασε από την πλευρά του:
«Όταν υπάρχει Δικαιοσύνη χωρίς προκατάληψη, αυτό συμβαίνει».
Ο Παύλος Πολάκης υπενθύμισε ότι η υπόθεση αφορούσε την περίοδο κατά την οποία είχε καλέσει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να του ζητήσει «εκτός από το δικό του νόμιμο δάνειο να ελέγξει και τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, των εφοπλιστών, του Πρώτου Θέματος κτλ».
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Στουρνάρας κατηγορούσε τον Παύλο Πολάκη ότι ηχογράφησε τη συνομιλία τους και ότι διέρρευσε παραποιημένα αποσπάσματα αυτής.
























































