ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ συνεχίζουν στο Europa League και περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής (31/01, 14.00) έτσι ώστε να μάθουν τους επόμενους αντιπάλους τους.
Ο Ολυμπιακός με βάση το νέο σύστημα ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει μία εκ των ομάδων, που τερμάτισαν στις θέσεις 9/10 (Μπόντο Γκλιμτ/Άντερλεχτ) και 23/24 (Τβέντε/Φενέρμπαχτσε).
Στην κλήρωση της Παρασκευής, φυσικά, θα μάθουν οι «ερυθρόλευκοι» τα ζευγαρώματα των τεσσάρων πιθανών αντιπάλων τους.
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ πλέον θα κοντραριστεί με φόντο τους «16» του Europa League, με μια εκ των Στεάουα Βουκουρεστίου και Άγιαξ.
Αν καταφέρει να περάσει από αυτό το στάδιο, θα πέσει πάνω σε μια εκ των Άιντραχτ Φρανκφούρτης ή Λυών.























































