ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ορυκτός Πλούτος, Ουκρανία, Ρωσία, Σπάνιες Γαίες,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για την παραγωγή σπάνιων γαιών.
Σημειώνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος συζήτησε τη Δευτέρα με αξιωματούχους σχετικά με την παραγωγή σπάνιων γαιών, κάνοντας λόγο για στρατηγικής σημασίας αποθέματα που είναι καθοριστικά για την ανταγωνιστικότητα και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Ο Πούτιν έκανε ειδική μνεία σε ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε φέτος με σκοπό την ανάπτυξη της ρωσικής βιομηχανίας σπάνιων ορυκτών, από την εξόρυξη μέχρι την αξιοποίησή τους στην παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Ο Πούτιν, μιλώντας στον ανταποκριτή της κρατικής τηλεόρασης του Κρεμλίνου Pavel Zarubin τη Δευτέρα, δήλωσε επίσης ότι μια πιθανή συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας που αφορά τις σπάνιες γαίες δεν αποτελεί ανησυχία για τη Ρωσία.























































