ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Ρωσία αποστολή των ΗΠΑ για την εκεχειρία στην Ουκρανία – Συγκρατημένη αισιοδοξία από Τραμπ

Στη Ρωσία αποστολή των ΗΠΑ για την εκεχειρία στην Ουκρανία –  Συγκρατημένη αισιοδοξία από Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη συνάντησή του με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό, Μίχαλ Μάρτιν, στο Οβάλ Γραφείο, αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις πιθανότητες επίτευξης εκεχειρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφους που βρίσκονταν στον χώρο, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι έχει λάβει «θετικά μηνύματα» σχετικά με τη δυνατότητα κατάπαυσης του πυρός μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ωστόσο, έσπευσε να τονίσει πως «ένα θετικό μήνυμα δεν σημαίνει τίποτα», υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Τραμπ αποκάλυψε ότι Αμερικανοί εκπρόσωποι βρίσκονται «καθ’ οδόν προς τη Ρωσία αυτή τη στιγμή» για να συζητήσουν την πρόταση εκεχειρίας.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι οι διαπραγματεύσεις θα οδηγήσουν σε συμφωνία, τονίζοντας ότι «εάν επιτευχθεί εκεχειρία από τη Ρωσία, θα έχουμε διανύσει το 80% της απόστασης για τον τερματισμό αυτής της φρικτής αιματοχυσίας».

Παράλληλα, επέρριψε για άλλη μια φορά την ευθύνη στον Τζο Μπάιντεν, κατηγορώντας τον ότι «επέτρεψε» την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Παράταση της εξαίρεσης από τις κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο προς ανακούφιση των χωρών που πλήττονται περισσότερο από τον πόλεμο με το Ιράν

Τραμπ: Είχα αποφασίσει να επιτεθώ Τρίτη 19/5 στο Ιράν, αλλά χώρες του Κόλπου με σταμάτησαν

Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι έπληξαν οργανώσεις που συνδέονται με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ σε κουρδική περιοχή

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά σε πόλεμο με το Ιράν», προειδοποιούν Ισραηλινοί ειδικοί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr