ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαμάς,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο τζιχαντιστής πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε έντονη αντίδραση και καταδίκασε την πρόσφατη επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, χαρακτηρίζοντας το Ισραήλ «κράτος τρομοκράτη».
Οι δηλώσεις του έγιναν κατά τη διάρκεια του δείπνου ιφτάρ στη Στρατιωτική Ακαδημία (MSÜ), όπου αναφέρθηκε στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.
Ο Ερντογάν δήλωσε ότι «το σιωνιστικό καθεστώς» αποκάλυψε για ακόμη μία φορά τον «τρομοκρατικό» του χαρακτήρα, υποστηρίζοντας ότι τρέφεται από το αίμα, τις ζωές και τα δάκρυα αθώων ανθρώπων μέσω των «βάναυσων επιθέσεων» του.
Υποσχέθηκε ότι οι υπεύθυνοι για αυτές τις πράξεις θα λογοδοτήσουν για κάθε σταγόνα αίματος που χύθηκε.
Επιπλέον, προειδοποίησε ότι η συνεχιζόμενη βία, που πλήττει αθώα παιδιά, μωρά και γυναίκες, αν δεν ελεγχθεί, θα έχει καταστροφικές συνέπειες τόσο για όσους την υποκινούν όσο και για όσους την υποστηρίζουν.
Ο τζιχαντιστής και μεγαλομανής Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι η Τουρκία θα αντιταχθεί σε όσους επιχειρούν να δραστηριοποιηθούν στη «γεωγραφία μας», ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στον «καταπιεσμένο λαό της Γάζας» και τους Παλαιστίνιους.
Δεσμεύτηκε να ενισχύσει τις διπλωματικές προσπάθειες της Τουρκίας για τον τερματισμό των «σφαγών», την αποκατάσταση της ηρεμίας και την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτών των «ευλογημένων ημερών».






















































