ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω το πρωί της Τρίτης στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 35χρονος αστυνομικός.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μιχάλακα ο οποίος ήταν για χρόνια ενεργός στον συνδικαλισμό αποτελώντας μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.
Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Κηφισιάς, μετά τη γέφυρα Καλυφτάκη, όταν μηχανή που οδηγούσε ο 35χρονος αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, με κατεύθυνση προς την Αθήνα, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 35χρονος άνδρας, παρά το γεγονός ότι, κατά πληροφορίες, φορούσε κράνος.
Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία Αθηνών.























































