ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλεγχος χρηματοδότησης του Χάρβαρντ λόγω αντισημιτισμού

Έλεγχος χρηματοδότησης του Χάρβαρντ λόγω αντισημιτισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά την αναστολή ομοσπονδιακών επιχορηγήσεων ύψους 430 εκατομμυρίων δολαρίων προς το Πανεπιστήμιο Κολούμπια λόγω του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε τον αντισημιτισμό, η κυβέρνηση Τραμπ ξεκίνησε έλεγχο της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Η Κοινή Ομάδα Εργασίας για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού θα εξετάσει συμβάσεις ύψους άνω των 255,6 εκατομμυρίων δολαρίων και ερευνητικές επιχορηγήσεις ύψους 8,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουν απονεμηθεί στο Χάρβαρντ και τις συνδεδεμένες με αυτό οντότητες.

Η Υπουργός Παιδείας Λίντα ΜακΜάχον επέκρινε το Χάρβαρντ για την αποτυχία του να προστατεύσει τους φοιτητές από αντισημιτικές διακρίσεις, ενώ προωθεί διχαστικές ιδεολογίες εις βάρος της ελεύθερης έρευνας.

Ο έλεγχος αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης εφαρμογής του Εκτελεστικού Διατάγματος για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού, το οποίο κατευθύνει τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να λαμβάνουν υπόψη τον ορισμό του αντισημιτισμού της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης του Ολοκαυτώματος κατά την αξιολόγηση καταγγελιών διακρίσεων βάσει του Τίτλου VI του Νόμου για τα Πολιτικά Δικαιώματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μετά από 18 ώρες συνομιλιών, ΗΠΑ και Ιράν έρχονται πιο κοντά σε μια τελική συμφωνία

Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» – «Δεν θα καταφέρετε καν να επιστρέψετε στην αναθεματισμένη τη χώρα σας»

Νέες απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης: Θα πλήξουμε το Ιράν ακόμα πιο σκληρά αν δεν συγκρατήσει τη Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr