ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανοεβραϊκή Κοινότητα, Εβραίοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Πανεπιστήμια, Πανεπιστήμιο Κολούμπια - Νέα Υόρκη, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την αναστολή ομοσπονδιακών επιχορηγήσεων ύψους 430 εκατομμυρίων δολαρίων προς το Πανεπιστήμιο Κολούμπια λόγω του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε τον αντισημιτισμό, η κυβέρνηση Τραμπ ξεκίνησε έλεγχο της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
Η Κοινή Ομάδα Εργασίας για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού θα εξετάσει συμβάσεις ύψους άνω των 255,6 εκατομμυρίων δολαρίων και ερευνητικές επιχορηγήσεις ύψους 8,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουν απονεμηθεί στο Χάρβαρντ και τις συνδεδεμένες με αυτό οντότητες.
Η Υπουργός Παιδείας Λίντα ΜακΜάχον επέκρινε το Χάρβαρντ για την αποτυχία του να προστατεύσει τους φοιτητές από αντισημιτικές διακρίσεις, ενώ προωθεί διχαστικές ιδεολογίες εις βάρος της ελεύθερης έρευνας.
Ο έλεγχος αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης εφαρμογής του Εκτελεστικού Διατάγματος για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού, το οποίο κατευθύνει τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να λαμβάνουν υπόψη τον ορισμό του αντισημιτισμού της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης του Ολοκαυτώματος κατά την αξιολόγηση καταγγελιών διακρίσεων βάσει του Τίτλου VI του Νόμου για τα Πολιτικά Δικαιώματα.























































