ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλεγχος χρηματοδότησης του Χάρβαρντ λόγω αντισημιτισμού

Έλεγχος χρηματοδότησης του Χάρβαρντ λόγω αντισημιτισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά την αναστολή ομοσπονδιακών επιχορηγήσεων ύψους 430 εκατομμυρίων δολαρίων προς το Πανεπιστήμιο Κολούμπια λόγω του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε τον αντισημιτισμό, η κυβέρνηση Τραμπ ξεκίνησε έλεγχο της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Η Κοινή Ομάδα Εργασίας για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού θα εξετάσει συμβάσεις ύψους άνω των 255,6 εκατομμυρίων δολαρίων και ερευνητικές επιχορηγήσεις ύψους 8,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουν απονεμηθεί στο Χάρβαρντ και τις συνδεδεμένες με αυτό οντότητες.

Η Υπουργός Παιδείας Λίντα ΜακΜάχον επέκρινε το Χάρβαρντ για την αποτυχία του να προστατεύσει τους φοιτητές από αντισημιτικές διακρίσεις, ενώ προωθεί διχαστικές ιδεολογίες εις βάρος της ελεύθερης έρευνας.

Ο έλεγχος αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης εφαρμογής του Εκτελεστικού Διατάγματος για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού, το οποίο κατευθύνει τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να λαμβάνουν υπόψη τον ορισμό του αντισημιτισμού της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης του Ολοκαυτώματος κατά την αξιολόγηση καταγγελιών διακρίσεων βάσει του Τίτλου VI του Νόμου για τα Πολιτικά Δικαιώματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ΔΕΝ θα εμποδίσει την Τεχνητή Νοημοσύνη – Θα συστήσει «Δύναμη Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε το ΣΚ του και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο εν μέσω κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr