ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Μάρκο Ρούμπιο, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε απόσταση εβδομάδων από τον κίνδυνο ενός εκτεταμένου εμφυλίου πολέμου βρίσκεται η Συρία, σύμφωνα με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο.
Ο Αμερικανός αξιωματούχος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την εύθραυστη κατάσταση στη χώρα, επισημαίνοντας ότι η μεταβατική κυβέρνηση της Συρίας κινδυνεύει με κατάρρευση, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάλυση του κράτους.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, ο Ρούμπιο υπογράμμισε:
«Με βάση τις τρέχουσες συνθήκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η μεταβατική Αρχή, πιστεύουμε ειλικρινά ότι βρισκόμαστε μόλις εβδομάδες, ίσως και λίγους μήνες, μακριά από μια πιθανή κατάρρευση, η οποία θα μπορούσε να πυροδοτήσει έναν εμφύλιο πόλεμο μεγάλης κλίμακας».
Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση της αμερικανικής ηγεσίας με τις μεταβατικές αρχές της Συρίας, εντείνοντας τις ανησυχίες για το μέλλον της χώρας.























































