ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς,


















































Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα - Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
Το Ιράν λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών για τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ
Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έναν… θησαυρό ανακάλυψε ο Αντώνης Σαμαράς. Ανέφερε πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για την ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και του Ιουνίου, που θα μπορούσαν να αποφέρουν στο Δημόσιο έσοδα έως 150 δισ. ευρώ.
Χαρακτηρίζοντας τη μέχρι στιγμής εικόνα που υπάρχει ως «αφετηρία καλών ειδήσεων για το μέλλον» ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι σε διάστημα 25 έως 30 ετών το Δημόσιο μπορεί να αποκομίσει φορολογικά έσοδα 150 δισ. ευρώ, από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Για την περιοχή του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας η επεξεργασία των δεδομένων έχει προχωρήσει περισσότερο, είπε ο κ. Σαμαράς, ενώ για την περιοχή νοτίως της Κρήτης η επεξεργασία των στοιχείων συνεχίζεται.
Αναφερόμενος στη συμφωνία της ΔΕΠΑ με την Gazprom, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η μείωση τιμής στο φυσικό αέριο θα φθάσει στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις.
























































