ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η ... σκιά του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώην σύζυγος του Πολωνού πανεπιστημιακού καθηγητή, που δολοφονήθηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες στην Αγία Παρασκευή, κατηγορείται ως ηθική αυτουργός.
Η γυναίκα φέρεται ότι έπεισε τον νυν σύντροφό της να σκοτώσει τον 43χρονο Πολωνό.
Η γυναίκα, μέχρι στιγμής, αρνείται την εμπλοκή της στη δολοφονία ενώ ο σύντροφος της φέρεται να έχει παραδεχτεί την πράξη του.
Παράλληλα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι το όπλο του εγκλήματος, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα, το προμηθεύτηκε από την Ομόνοια.
Για την υπόθεση έχουν προσαχθεί: η πρώην σύζυγος του καθηγητή, ο νυν σύντροφος της και τρεις αλλοδαποί, 2 Αλβανοί και ένας Βούλγαρος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις διαφορές που είχε το πρώην ζευγάρι για τα παιδιά που είχαν αποκτήσει, είχαν και οικονομικές διαφορές για εταιρείες που είχαν στις ΗΠΑ και κάποιες επενδύσεις που είχαν κάνει από κοινού.
Ο Βούλγαρος φαίνεται ότι ήταν αυτός που βρήκε το πιστόλι, με το οποίο δολοφονήθηκε ο Πολωνός καθηγητής και οι Αλβανοί είχαν υποστηρικτικό ρόλο στο σχέδιο δολοφονίας του.
Είναι αυτοί που νοίκιασαν το αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγε ο νυν σύντροφος της πρώην συζύγου του καθηγητή.
Οι τρεις συνεργοί υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν τις προθέσεις του δολοφόνου.
Η δικογραφία έχει μεταβιβαστεί στην εισαγγελία και αναμένεται οι προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις.























































