ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού - Της έκοψε το αυτί
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Η Μελίνα Ασλανίδου θυμάται τι της είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν «φύγει» και τι τη δίδαξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Παρασκευή, 22 Αυγούστου, ότι θα παρακολουθήσει εάν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Ουκρανός ομόλογός του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα συνεργαστούν προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία.
«Θα δούμε εάν ο Πούτιν και ο Ζελένσκι θα εργαστούν από κοινού.
»Ξέρετε, είναι κάπως σαν το λάδι με το ξύδι.
»Δεν τα πάνε πολύ καλά, για προφανείς λόγους», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνομιλίας με δημοσιογράφους.
Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι δεν είναι βέβαιος εάν η παρουσία του είναι απαραίτητη σε μια πιθανή συνάντηση που επιχειρεί να διοργανώσει μεταξύ του Πούτιν και του Ζελένσκι, μετά τις πρόσφατες συνομιλίες του με τον Πούτιν στην Αλάσκα.
Παρόλα αυτά, όπως τόνισε, θα προτιμούσε να μην παραβρεθεί σε μια τέτοια συνάντηση.























































