ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

30χρονος Ινδός τράκαρε την Αφροδίτη Λατινοπούλου

30χρονος Ινδός τράκαρε την Αφροδίτη Λατινοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος με πρωταγωνίστρια την ευρωβουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου, καθώς ο οδηγός του δεύτερου οχήματος αποκαλύφθηκε ότι είναι 30χρονος Ινδός, και όχι Έλληνας, όπως είχε αρχικά γίνει γνωστό.

Οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής τον εντόπισαν σε εταιρεία ενοικίασης οχημάτων στο Κορωπί, από την οποία είχε νοικιάσει το Ι.Χ. που εμπλέκεται στο περιστατικό.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στη λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι, όταν το όχημα που μετέφερε την κ. Λατινοπούλου, με οδηγό τον αστυνομικό συνοδό της, επιβράδυνε λόγω κόκκινου φαναριού.

Ο 30χρονος Ινδός, ωστόσο, δεν αντέδρασε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σύγκρουση που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό της ευρωβουλευτού.

Αμέσως μετά, ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, πιστεύοντας ότι θα γλιτώσει τις ευθύνες του.

Η Αστυνομία, ωστόσο, τον εντόπισε και τον συνέλαβε στην έδρα της εταιρείας ενοικίασης οχημάτων, επί της λεωφόρου Μαρκοπούλου-Κορωπίου.

Ο 30χρονος θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για «αμέλεια», «σωματικές βλάβες» και «συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος», σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χάρης Δούκας: «Η καθαριότητα της Αθήνας είναι μάχη διαρκείας – Νέα σχέδια και ομάδες ταχείας παρέμβασης»

Η κυβερνητική ανακοίνωση με τα μέτρα για τα καμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις σε Αττική και Βοιωτία

55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»

Πυρκαγιά Αττικοβοιωτίας: Σε πολλαπλές εστίες επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

ΜΕΤΕΟ: Το 42% των δασών της Αττικής κάηκε τα τελευταία δέκα χρόνια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr