ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ρομποτική σκούπα αποκάλυψε την απιστία της συζύγου, αλλά έστειλε τον σύζυγο στη φυλακή
Η Ρωσία προειδοποίησε τη Δανία για «κίνδυνο σοβαρού περιστατικού»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
DW: Το σκάνδαλο των funds πιέζει τον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ρώσος τουρίστας άφησε το σημάδι του στο Κολοσσαίο, το ιστορικό μνημείο της ιταλικής πρωτεύουσας.
Ο 42χρονος ταξιδιώτης χάραξε με μια πέτρα, σε εσωτερικό τοίχο του Κολοσσαίου, το αρχικό γράμμα του ονόματός του, πριν τον εντοπίσουν οι αρμόδιοι της ασφαλείας.
Επόπτης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές όταν είδε τον άνδρα να «γράφει» το γράμμα «Κ» στον τοίχο και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο συλλαμβάνοντας τον τουρίστα.
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ θα πρέπει να καταβάλει μέσα σε τρεις μήνες πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ για τη ζημιά που προκάλεσε.
Στο μεταξύ, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης της ζημιάς με την αρμόδια επόπτρια να υποστηρίζει ότι πρόκειται για σοβαρή φθορά.
Το περιστατικό αυτό είναι το πέμπτο μέσα στο έτος.























































