ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που ολόκληρη η Αστυνομία βρίσκεται στο κατόπι του 30χρονου Αλβανού που σκόρπισε τον τρόμο τραυματίζοντας 15 άτομα με καλάσνικοφ σε μπαρ του Πειραιά, ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη δευτερόλεπτα μετά την επίθεση να βγαίνει από το μαγαζί με το καλάσνικοφ στο χέρι και να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο ένοπλος δράστης που παραμένει άφαντος, καταγράφηκε σε βίντεο την ώρα που έριχνε «τυφλούς» πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι νέοι που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο νυκτερινό κέντρο ήταν περισσότεροι από 100.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές από στιγμή σε στιγμή θα δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μακελάρη, με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό του.
Τρεις από τους τραυματίες από το τυφλό χτύπημα του μακελάρη παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.























































