ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση του Μεξικό ανακοίνωσε την Κυριακή ότι πρόκειται να καλέσει τον πρέσβη της Ουρουγουάης για εξηγήσεις, μετά τα σχόλια που έκανε ο Ουρουγουανός Πρόεδρος, Χοσέ Μουχίκα σχετικά με την εξαφάνιση των 43 φοιτητών και ο οποίος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πρόκειται για ένα αποτυχημένο κράτος.
Οι φοιτητές, οι οποίοι αγνοούνται και κατά πάσα πιθανότητα έχουν δολοφονηθεί, απήχθησαν από μέλη συμμορίας οργανωμένου εγκλήματος. Στην απαγωγή φέρεται πως συμμετείχαν και Μεξικανοί αστυνομικοί.
«Όταν κάποιος παρακολουθεί από απόσταση, του σχηματίζεται η αίσθηση πως πρόκειται για ένα είδος αποτυχημένου κράτους, στο οποίο οι δημόσιες Αρχές έχουν χάσει παντελώς τον έλεγχο», είχε δηλώσει ο Μουχίκα σε συνέντευξή του η οποία δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.
Το Υπουργείο Εξωτερικών του Μεξικό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι οι δηλώσεις του Ουρουγουανού προέδρου προκαλούν «έκπληξη, ενώ απορρίπτει κατηγορηματικά ορισμένα από τα σχόλια που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης».
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουρουγουάης αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.























































