ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτοφανή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις, εξαπέλυσε ο Ιορδάνης Τζαμτζής.
Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας στην Έδεσσα σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς κλέφτες, απατεώνες και ανθρώπους που λήστεψαν το κράτος.
Συγκεκριμένα ο Ιορδάνης Τζαμτζής τόνισε ότι “για αυτό δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι χαμηλά στις δημοσκοπήσεις. Ακούω συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ να λένε εμείς “ψηφίσαμε πρώτοι το μνημόνιο, κάναμε καλό στην Ελλάδα και τώρα το πληρώνουμε”. Όχι. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι αυτό. Η δική μας παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες, ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος. Ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς και ένας ένας πάνε στην δικαιοσύνη” για να υπογραμμίσει στην συνέχεια ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι στην πολύ δύσκολη θέση να «αναγκάζονται» να συγκυβερνούν με το ΠΑΣΟΚ.
























































