ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η φερόμενη ουκρανική επίθεση στην κατοικία του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποιήθηκε όπως ισχυρίζεται η Ρωσία.
«Δεν πιστεύω ότι συνέβη αυτή η επίθεση», ανέφερε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους την Κυριακή 04/01, επιβαίνοντας στο Air Force One κατά την επιστροφή του στην Ουάσιγκτον από τη Φλόριντα.
«Κάτι συνέβη σε αρκετά κοντινή απόσταση, αλλά δεν είχε καμία σχέση με αυτό».
Η Μόσχα κατηγόρησε το Κίεβο τη Δευτέρα ότι επιχείρησε να πλήξει κατοικία του Πούτιν στην περιοχή Νόβγκοροντ της βόρειας Ρωσίας με 91 drones μεγάλου βεληνεκούς.
Παράλληλα, η ρωσική πλευρά διεμήνυσε ότι θα επανεξετάσει τη διαπραγματευτική της θέση στις συνεχιζόμενες συνομιλίες με τις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
Η Ουκρανία και οι χώρες της Δύσης έχουν αμφισβητήσει τους ρωσικούς ισχυρισμούς σχετικά με την υποτιθέμενη απόπειρα επίθεσης.























































