ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Χωρίς την εμπλοκή μου, η Ρωσία θα είχε καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία

Τραμπ: Χωρίς την εμπλοκή μου, η Ρωσία θα είχε καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε μια επίθεση εναντίον των συμμάχων του, δηλώνοντας στην πλατφόρμα Truth Social ότι «θα είμαστε πάντα δίπλα στο ΝΑΤΟ, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι δίπλα μας».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι χωρίς αυτόν «η Ρωσία θα είχε καταλάβει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ αυτήν τη στιγμή».

Η επιθυμία του Τραμπ να αποκτήσει τη Γροιλανδία από τη Δανία οδήγησε σε εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών μελών του ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα, με τον πρωθυπουργό της Δανίας να προειδοποιεί ακόμη και ότι η ενέργεια των ΗΠΑ να καταλάβουν τη Γροιλανδία θα σήμαινε το τέλος της συμμαχίας.

«Μόνος μου έβαλα τέλος σε οκτώ ΠΟΛΕΜΟΥΣ και η Νορβηγία, μέλος του ΝΑΤΟ, επέλεξε ανόητα να μην μου απονείμει το Νόμπελ Ειρήνης.

»Αλλά αυτό δεν έχει σημασία! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έσωσα εκατομμύρια ζωές», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»

Τζήμητρας (ΕΛ.Α.Σ.) για Ντόκο (Μαξίμου): «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται επικίνδυνα ερασιτεχνική»

Νίκος Δένδιας για 4η Ιουλίου: «Οι ελληνοαμερικανικοί δεσμοί είναι ισχυροί»

Θάνος Ντόκος για τη συνομιλία του με τους Ρώσους φαρσέρ: «Νόμιζα ότι μιλάω με τον Ουκρανό ομόλογο μου»

Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr