ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Κατάληψη,


















































Πολύνεκρη επίθεση σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
Η Αίγυπτος είπε στην Τουρκία να... ρίξει το ψευδομνημόνιο με τη Λιβύη στα σκουπίδια
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας υπό αμερικανική διαμεσολάβηση
Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό κατάληψη τελεί το κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ενώ διεκόπη η συνεδρίαση της Συγκλήτου, που γινόταν με τηλεδιάσκεψη.
Φοιτητές, που επεδίωξαν να παρέμβουν στην προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Συγκλήτου, πήγαν στην αίθουσα των συνεδριάσεων και διαπίστωσαν ότι τα τμήματα των Σχολών συνεδρίαζαν με τηλεδιάσκεψη από άλλους χώρους. Έτσι προχώρησαν στην κατάληψη του κτιρίου διοίκησης, ενώ υποχρέωσαν τους διοικητικούς υπαλλήλους να αποχωρήσουν από την εργασία τους.
Στη συνέχεια, φοιτητές μετέβησαν στο Παιδαγωγικό Τμήμα και στο Τμήμα ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ στη Θέρμη, αίθουσες των οποίων φιλοξενούσαν την τηλεδιάσκεψη της Συγκλήτου, την οποία και διέκοψαν. Στην αίθουσα συνεδριάσεων των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη βρισκόταν και ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας, ο οποίος συνομιλεί αυτή τη στιγμή με τους φοιτητές.























































