ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξεχάστε το βουνό, λέει ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού Ναυτικού: Το απόθεμα της «Ημέρας της Κρίσης» του Ιράν έχει ήδη
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
Το Πακιστάν ζητά 10 δισ. δολάρια από τις ΗΠΑ μετά τη διαμεσολάβηση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι ξεκίνησαν παράνομο αγωγό Τουρκίας-τουρκοκρατούμενης βόρειας Κύπρου ενώ ο Μητσοτάκης δεν τολμά να απλώσει το καλώδιο μέχρι
Ο Φάμελλος ανεξαρτοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με συντονισμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τον Αλβανό κακοποιό που αιματοκύλισε το Σάββατο το μπαρ στο Μικρολίμανο τραυματίζοντας 15 ανθρώπους.
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες περικύκλωσαν το υπόγειο διαμέρισμα που κρυβόταν ο Αλβανός στο Γουδή, στην οδό Αγίας Λαύρας 36, το πρωί της Τετάρτης.
Στην συνέχεια πραγματοποίησαν έφοδο χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν προέβαλε αντίσταση.
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, κάνουν λόγο ότι στο υπόγειο διαμέρισμα συνελήφθη άλλο ένα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί του.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, oι αστυνομικοί συνδέουν τον Αλβανό κακοποιό με συμμορία που εμπλέκεται σε υποθέσεις μαστροπείας, ενώ παράλληλα θεωρείται ύποπτος για τρεις ακόμα ένοπλες επιθέσεις σε κέντρα διασκέδασης στην Αττική, σε μια εκ των οποίων έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.























































