ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ρωσία με τη στάση που κρατά στην Ουκρανία θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη στην Ευρώπη» είπε σε ομιλία της στην κάτω βουλή η Άνγκελα Μέρκελ, κατηγορώντας για μία ακόμη φορά τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Δύο εβδομάδες μετά το απόλυτο χάσμα που επιβεβαιώθηκε στη Σύνοδο των G20 στην Αυστραλία, η γερμανίδα Καγκελάριος επανέρχεται στο ζήτημα της Ουκρανίας, συνεχίζοντας από κοινού με τους ευρωπαίους «εταίρους», των οποίων ηγείται, τη στήριξη στους νεοναζί του Κιέβου.
Την ίδια ώρα χαρακτηρίζει αναπόφευκτες τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε βάρος του Κρεμλίνου και οικονομικών παραγόντων της Ρωσίας, κάνοντας λόγο για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου» από την πλευρά της.
«Η κατάσταση στο Λουκάνσκ και στο Ντόνεσκ συνεχίζει να απέχει πολύ από μια κατάπαυση του πυρός. Για αυτό οι οικονομικές κυρώσεις είναι και θα παραμείνουν αναπόφευκτες. Χρειαζόμαστε υπομονή και επιμονή στις προσπάθειές μας να ξεπεράσουμε την κρίση» πρόσθεσε.























































