ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου σε μία ξεχωριστή παράσταση στο Allwyn Game Time

Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου σε μία ξεχωριστή παράσταση στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί συστήνονται ως «αθλητικολόγοι του καφενείου» και σχολιάζουν με χιούμορ το Παγκόσμιο.

Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου φιλοξενούνται στο τελευταίο επεισόδιο του Allwyn Game Time για την εφετινή σεζόν και συστήνονται ως «αθλητικολόγοι του καφενείου».

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί, που παρουσίασαν την εκπομπή «VARάτε Μουντιάλ» στην ΕΡΤ, σχολιάζουν το Παγκόσμιο με το χαρακτηριστικό τους χιούμορ.

Αναδεικνύουν τη Νορβηγία ως τη μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης, θυμούνται τον ψύχραιμο πανηγυρισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ όταν σκόραρε κόντρα στη Βραζιλία και ξεχωρίζουν τον Μαρκ Κουκουρέγια ως έναν από τους αγαπημένους τους παίκτες του τουρνουά.

Παράλληλα, απονέμουν με χιουμοριστική διάθεση τον τίτλο του «καλύτερου κομπάρσου» στον Νεϊμάρ, ενώ αναγνωρίζουν τον Λιονέλ Μέσι ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή του Παγκοσμίου.

Το δίδυμο της κωμικής stand-up παράστασης «Σύμφωνο Επιβίωσης» αποδέχεται το challenge της Λίλας Κουντουριώτη και επιδίδεται σε απολαυστικούς αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια ρόλων.

Ο Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου υποδύονται προπονητές, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους σε ευφάνταστα ποδοσφαιρικά σενάρια.

Δείτε όλο το επεισόδιο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες Allwyn», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια

Europa League: Ο ΟΦΗ τρελαίνει την Ευρώπη 2-0 τη γερμανική Χοφενχάιμ

Αντίστροφη μέτρηση για το «Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens» στο ΟΑΚΑ

Europa League: Με το δεξί στη League Phase ο Ολυμπιακός 2-1 τη Γιαγκελόνια

Τα Ιωάννινα γιορτάζουν τα 20 χρόνια του Ioannina Lake Run και η Allwyn κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή την εμπειρία για δρομείς και επισκέπτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr