ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
Politico: Ιταλία και Βέλγιο μπλοκάρουν το σχέδιο της ΕΕ για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα 35 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος έπεσαν νεκροί στις σφοδρές συγκρούσεις με τους Κούρδους μαχητές κατά την 78η ημέρα που πολιορκείται η Κομπάνι, όπως αναφέρουν οι Κούρδοι του YPG στο ημερήσιο πολεμικό ανακοινωθέν.
Οι Κούρδοι του YPG και του YPJ κατάφεραν για μία ακόμη ημέρα καίρια πλήγματα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και στα τρία ανοιχτά μέτωπα της Κομπάνι.
Το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει να έχει συγκεντρώνει τις δυνάμεις του με σκοπό να επιτεθεί στο κέντρο της πόλης.
Στο ανατολικό μέτωπο σφοδρές συγκρούσεις πραγματοποιήθηκαν με το Ισλαμικό Κράτος στις περιοχές Sukul Hal και Kaniya, οι οποίες διήρκησαν για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια των μαχών οι Κούρδοι μαχητές επιβεβαίωσαν ότι 8 τζιχαντιστές έπεσαν νεκροί.
Στο νοτιοανατολικό μέτωπο της Κομπάνι οι επίθεση που είχε εξαπολύσει από το απόγευμα της Δευτέρας το Ισλαμικό Κράτος διήρκησε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η σύγκρουση έλαβε χώρα σε τρία διαφορετικά σημεία της περιοχής, όπου σκοτώθηκαν ακόμα 15 τζιχαντιστές.
Οι μαχητές των Κούρδων έφεραν εις πέρας αρκετές επιχειρήσεις στο ανατολικό μέτωπο της Κομπάνι, οι οποίες είχαν ως τελικό απολογισμό ακόμα 12 νεκρούς τζιχαντιστές, ενώ οι Κούρδοι εξασφάλισαν και σημαντική ποσότητα πολεμοφοδίων.






















































