ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σοφία Βούλτεψη,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Ιστορική στιγμή στον Λευκό Οίκο: Ανθρωποειδές ρομπότ περπατά στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αποσύνδεση της προεδρικής εκλογής από την πολιτική διαμάχη και τον αποκλεισμό κάθε περίπτωσης πρόωρων εκλογών ως την πιο πατριωτική και αντιμνημονιακή στάση προτείνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star η κ. Βούλτεψη υπογράμμισε ότι «το μήνυμα που πρέπει να πάρουν οι εταίροι και οι δανειστές μας, οι αγορές και οι επενδυτές, αυτήν τη στιγμή, είναι το μήνυμα της πολιτικής σταθερότητας. Αυτή είναι η πιο πατριωτική και αντιμνημονιακή στάση».
«Αν κάποιος δηλώνει αντιμνημονιακός, πρέπει να στείλει αυτό το μήνυμα αυτήν τη στιγμή, διότι αυτοί που πραγματικά δεν θέλουν να συνεχιστεί το μνημόνιο, είναι αυτοί οι οποίοι θα ψηφίσουν υπέρ της εκλογής Προέδρου», τόνισε η κ. Βούλτεψη και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τρέφεται από τα μνημόνια» και «στέλνει συνεχώς μηνύματα πολιτικής αστάθειας».
























































