ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές της σομαλικής οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ (Al Shabaab) αποκεφάλισαν δύο γυναίκες, τη σύζυγό ενός Σομαλού στρατιώτη και μια μαγείρισσα που εργαζόταν για τον σομαλικό στρατό στην Τίγεγκλοου, μια πόλη στη νοτιοδυτική Σομαλία.
Σε αντίποινα, ο χήρος στρατιώτης και οι συνάδελφοί του επιτέθηκαν σε γυναίκες που συνδέονταν με τους τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με τον Αλίγιοου Άισακ, έναν από τους φυλάρχους της περιοχής, μετά τον αποκεφαλισμό των δύο γυναικών από τους τζιχαντιστές, οι στρατιώτες «συνέλαβαν 10 γυναίκες οι οποίες, σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν σύζυγοι τζιχαντιστών και σκότωσαν πέντε από αυτές προτού οι τοπικοί φύλαρχοι καταφέρουν να απελευθερώσουν και να σώσουν τις υπόλοιπες», πρόσθεσε ο Άισακ.
Οι Σεμπάμπ πρόσφατα εκδιώχθηκαν από την Τίγεγκλοου, που βρίσκεται στην επαρχία Μπακούλ, περίπου 175 χιλιόμετρα από το Μογκαντίσου. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να ελέγχουν περιοχές της υπαίθρου γύρω από την πόλη και εξαπολύουν τακτικά επιθέσεις.























































